4 Ocak 2011 Salı

İBB Gençlik Meclisi’den Vali Kızılcık’a Ziyaret


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin üyeleri Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret ettiler.



Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, misafir olarak Trabzon’a gelen İBB Gençlik Meclisi İzleme Komisyonu Başkanı Mücahit Saatcioğlu, Eğitim ve Öğrenci Sorunları Komisyon Başkanı Kaan Ferahlı, Eğitim ve Öğrenci Sorunları Komisyon Raportörü Ramazan Çetin Vali Kızılcık’a;
‘7 Bölgeye 7 Kütüphane Projesi’ kapsamında Bayburt’ta yaptıracakları kütüphane ile ilgili bilgi verdi.


Vali Kızılcık, İstanbul’da öğrencilik yaptığı dönemde İstanbul Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiğini ifade ederek, “Öğrencilik yaptığım dönemde Sayın Başbakanımız İstanbul Belediye Başkanlığı yapıyordu. O zamanlar ne kadar büyük bir öngörü ile çalışmalar yapıldığını görüyordum. Sayın Başbakanımızın dönemindeki heyecanın şu anda da devam ediyor olması beni mutlu etti” şeklinde konuştu.


Kampanyanın önemine işaret eden Vali Kızılcık, “Konu kitap olunca proje daha da anlamlı hale geliyor. Okumak isteyen ve çeşitli nedenlerle kitaplara ulaşamayanlar önemli bir fırsatı yakalayacak. Ve hayatlarında asla bunları unutmayacaklardır. Bilginin yerini hiçbir şey tutamaz. Temiz beyinleri şimdiden bilgiyle doldurabilirsek ne mutlu bize” dedi.



Vali Kızılcık, ziyaretleri anısına meclis üyelerine plaket verirken, meclis üyeleri de Vali Kızılcık’a İstanbul Ansiklopedisi hediye etti. (V.B.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder