25 Ocak 2011 Salı

NECMİ KESKİNSOY’DAN VEDA ZİYARETİ


Vergi Dairesi Başkanı KESKİNSOY, Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK’a Veda Ziyaretinde Bulundu.


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanı olarak atanan Necmi Keskinsoy’u makamında kabul etti.


Vali Kızılcık, Keskinsoy’a Trabzon’da Vergi Dairesi Başkanı olarak yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Keskinsoy’un başarısının Ankara’da da devam edeceğine inandığını ifade eden Vali Kızılcık,

“Görev yaptığınız 5,5 yıllık süre zarfında Trabzon’da önemli çalışmalar gerçekleştirdiniz. Artık Ankara’daki görevinizde size başarılar dilerim. Orada da başarılı olacağınıza inancım tamdır” dedi.


Trabzon’dan ayrılırken gözünün arkada kalmayacağını ifade eden Keskinsoy ise,

“Arkamızda çok iyi bir ekip bıraktık. Bu yüzden gözüm arkada kalmayacak” diye konuştu.


Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, Keskinsoy’a Trabzon’a verdiği hizmetlerden ötürü bir plaket verdi. (V.B.B)


**
NECMİ KESKİNSOY KİMDİR?



05.03.1971 tarihinde Trabzon İli Araklı İlçesinde Dünyaya gelen Necmi KESKİNSOY, ilk ve Orta öğrenimini Trabzon'da tamamladı.


Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden Haziran/l995 yılında mezun oldu.1996 yılında Maliye Bakanlığı'nda Gelirler Kontrolörü olarak mesleğe başladı. 2004 Kasım ayında Bursa Ertuğrulgazi Vergi Dairesi Başkanlığı görevine tedviren atandı.


02.08.2005 tarihi itibariyle Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı'na atandı. Başarılı çalışmalarda bulunan Keskinsoy, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanı olarak atandı.


İngilizce bilen Necmi KESKİNSOY evli ve bir çocuk babasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder