12 Ocak 2011 Çarşamba

GENÇ YAŞTA HAYATA VEDA EDEN SEZGİN AŞIK, DEFNEDİLDİ


Önceki gün geçirdiği ani bir rahatsızlık ile KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde hayatını kaybeden Akçaabat Doğanköy Beldesi Halkından Murat oğlu Sezgin Aşık(37), bugün Doğanköy Beldesinde dualarla toprağa verildi.



Dün geçirdiği ani bir rahatsızlık ile KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde hayatını kaybeden Akçaabat Doğanköy Beldesi Halkından Murat oğlu Sezgin Aşık(37), bugün(12.01.2011 Çarşamba Günü) Doğanköy Beldesinde dualarla toprağa verildi.


Sezgin Aşık’ın cenaze namazı Doğanköy Halilulrahman Camiinde, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazında tezkiye ve duayı Trabzon Müftü Ebubekir (Semerciler) Camii İmamı Derviş Kalıntaş yaptı. Cenaze namazını ise merhumun dayısı Pazarkapı İmamı Hasan Birinci kıldırdı.


Cenazeye kalabalık bir cemaatin yanında Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Akpınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Değirmenci, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca, CHP Akçaabat İlçe sekreteri Akif Yılmaz ve Trabzon ve Doğanköy beldesinde görev yapan birçok tanınmış imam hatip katıldı.


Genç yaşta hayatını kaybeden merhum Sezgin Aşık; evli ve üç çocuk babasıydı.


Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine sabırlar dileriz.



TRABZON HABER AJANSI

CENAZEDEN FOTOĞRAFLAR:
















Fotoğraflar: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder