18 Ocak 2011 Salı

HAS Parti’den Vali Kızılcık’ı Ziyaret


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Halkın Sesi Partisi (HAS) Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu ve beraberindekileri makamında kabul etti.



HAS Parti’ye siyasi hayatında başarılar dileyen Vali Kızılcık, siyasi partilerin demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu söyledi.


Siyasi hayata yeni katılan HAS Parti’nin vatandaşların düşüncelerini dile getirmede önemli bir fonksiyon üstlenmesi temennisinde bulunan Vali Kızılcık,

“Halkın Sesi Partimizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Siyasi partilerimiz demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarıdır. Devletimize ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmenizi temenni ediyorum” dedi.


Ülkemiz son dönemde önemli bir gelişme trendi yakaladığını dile getiren Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:


“Türkiye’deki demokratik hayatın daha canlı olması için HAS Parti, vatandaşımızın düşüncelerini yansıtmada önemli bir fonksiyon üstlenecektir. Bu anlamda sizlere ve parti üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum. Önümüzde genel seçimler var. Bu sürecin başta ülkemiz ve Trabzon’umuz için huzur, barış ve demokratik bir ortam içersinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.


HAS Parti Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu ise, yeni kurulan bir parti olduklarını ve bu bağlamda ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti. (V.B.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder