11 Ocak 2011 Salı

Vali Kızılcık Genç Sporcuların Cenazelerine Katıldı


Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 tekvandocunun cenazeleri, toprağa verildi.



Vefat eden 5 tekvandocudan Emanet Özlem Akagündüz (19), kardeşi Ümitcan Akagündüz (14) ve Fatma Yıldırım'ın (17) cenaze namazları Vakfıkebir Yeni Camisi'nde kılındı. Cenazeye Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sporcu yakınları, akrabaları ve tekvandocu arkadaşları katıldı.



Cenaze namazının ardından Vali Kızılcık ve İl Emniyet Müdürü Feridun Boz vatandaşlarla birlikte Özlem Akagündüz’ün naşını omzuna alarak, cenaze aracına kadar taşıdı.


Hayatını kaybeden Fatih Kasım Fırtına’nın (22) Vakfıkebir Soğuksu Köyü’ndeki cenaze namazına da katılan Vali Kızılcık, burada baba Muhammet Kasımfırtına ve akrabalarına baş sağlığında bulundu.




Vali Kızılcık, Tonya’nın Kalınçam Köyü’ne giderek kazada hayatını kaybeden Abdul Ziya Bostan’ın (19) annesi Sevim ve babası Orhan Bostan’ın evinde taziyede bulundu. Vali Kızılcık, Kalınçam Merkez Camii’nde Abdul Ziya Bostan için okunan Kur’an’a da katıldı.
Vali Kızılcık, genç sporcuları kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getirerek, “Çok değerli sporcularımızı kaybettik. Makamları cennet olur inşallah. Biz devlet olarak, vatandaşlarımızın acı ve tatlı günlerinde her zaman yanlarındayız. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. (V.B.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder