1 Ocak 2011 Cumartesi

Vali Kızılcık ve Eşi, Yeni Yıla Yeni Doğan Bebeklerle Birlikte Girdi


Yılbaşı gecesi bir dizi ziyarette bulunan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, eşiyle birlikte yılın son saatleri ve yeni yılın ilk saatlerinde ziyaret ettiği Trabzon Doğum Hastanesinde yeni doğan yılın ilk bebeklerine isim ve hediye altın kart taktılar.


Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık yeni yılın ilk saatlerinde Çamlık İşitme Engelliler Lisesi, Jandarma Misafir Hanesi, Çarşı Polis Karakolu ve Trabzon Doğum Hastanesini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.


Çamlık İşitme Engelliler Lisesi'ni ziyaret eden Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık öğrencilerle sohbet etti.


Öğrenciler ile birlikte pasta kesen Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’a Satılmış Akın isimli öğrenci tarafından yapılan bir tablo hediye edildi.


Öğrencilere yeni yıl mesajı veren Vali Kızılcık’ın yanına gelen Müslüm Dadek isimli öğrenci cep telefonundan Vali Kızılcık’a gösterdiği resim ilgi uyandırdı. Daha sonra bu resmin Vali Kızılcık’ın Batman’da görev yaptığı dönemde gerçekleştirilen ziyaretten bir kare olduğu anlaşıldı. Dadek Vali Kızılcık’ı uzun bir süreden sonra tekrar gördüğü için çok memnun olduğunu ifade etti.


Çamlık İşitme Engelliler Lisesi’ni ziyaretin ardından Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Atapark’ta bulunan Jandarma misafirhanesini ziyaret etti.


Vali Kızılcık’ın jandarmayı ziyaretinde Jandarma Alay Komutanı Dursun Ertuğrul karşıladı. Vali Kızılcık, burada bulunan askerlere yeni yılın hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.


Daha sonra Çarşı Polis Karakolu’nu ziyaret eden Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’ı İl Emniyet Müdürü Feridun Boz ve birim müdürleri karşıladı. Vali Kızılcık, görevli polislerin tümüyle tokalaşarak yeni yıllarını kutladı.



Ziyarette Vali Kızılcık’a Trabzon’un en güvenli 4. şehir arasına girmesiyle ilgili yönetilen sorulara,

“Bu arada benim tek başıma başardığım bir şey yok. Ortada başarı öyküsü varsa Trabzon halkı olarak hep beraber başardık. Bir alanda başarılı olup diğer alanlara başarısız olmak diye bir şey yoktur. Başarı toptan gelir” cevabını verdi.



Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık yeni yıla Boztepe’deki Doğum Hastanesi’nde girdi.



Vali Kızılcık’ın hastaneyi ziyaretinde Trabzon İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman ve Hastane Başhekimi Buğra Yücesan kapıda karşıladı.
Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gözlerini açan 4 bebekten 3’nün ailelerinin isteği üzerine bebeklere isim verdiler.



Özlem Şar'ın oğluna isim talep etmesi üzerine Vali Kızılcık, “O zaman senin ismin Trabzonspor’un 6 numaralı yıldızı Ceyhun olsun. Ceyhun’a da bu konuda bilgi verelim” dedi.



Sema Kızılcık ise Zeynep Küçükusta'nın kızına Alara, 7 çocuk annesi Fatma Keleş kız çocuğuna ise Sema ismini taktı.



Ayrıca yeni yılın ilk bebeklerine Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık altın kart taktılar. Daha sonra hastane çalışanlarının da yeni yılını kutlayan Vali Kızılcık, 2011 yılının her bakımından daha iyi bir yıl olmasını temenni etti.


Vali Kızılcık, kendisini takip eden basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek, ziyaret programını sonlandırdı. (V.B.)

TRABZON HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder