29 Aralık 2013 Pazar

HAKAN YOLOĞLU'NUN ACI GÜNÜ

Uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kanal Mavi Televizyonu'nun Genel Müdürü Gazeteci Hakan Yoloğlu'nun annesi Neriman Yoloğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Hastanede yoğun bakım serviste tedavi gören Kanal Mavi televizyonu Genel Müdürü Hakan Yoloğlu'nun annesi Neriman Yoloğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Neriman Yoloğlu’nun cenazesi Trabzon’a bağlı Akçaabat ilçesi Akören Köyü'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye; Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis üyesi Türkay Gümüş, Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Faruk Kanca, işadamı Erkut Çelebi, Yoloğlu’nun gazeteci arkadaşları, Trabzon’un iş, siyaset ve bürokrasi camiası ve kalabalık bir cemaat katıldı.

Cenazeye katılanlar, Gazeteci Hakan Yoloğlu ve ailesine taziyelerini sunarak acılarını paylaştı. TRABZON HABER AJANSI olarak biz de, merhumeye Allah'tan rahmet Gazeteci Hakan Yoloğlu'na ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz.

28.12.2013