24 Mayıs 2019 Cuma

AKÇAABATLI ESKİ İSADAMI AHMET KAZANCI'YI KAYBETTİK

TRABZON – Tedavi gördüğü Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde 23.05.2019 Perşembe günü Saat 23.00 civarında Hakk'ın rahmetine kavuşan Akçaabatlı eski iş adamı, Ortamahalle halkından Hacı Ahmet KAZANCI (70), bu gün ebediyet yolculuğuna uğurlandı. 


Akçaabat Ortamahalle'den Merhum İbrahim Ağanın (Kazancıoğlu) ve Işıklar (Visera) Elektrik Santrali'nin ilk Kurucusu Trabzonlu Elektrik Mühendisi merhum Hacı Mehmet Saraçoğlu'nun torunu, Rızvanoğlu İsmail Ağanın (Özen) damadı, Kemal Ağanın (Kazancıoğlu) oğlu, MHP Akçaabat eski İlçe başkanlarından Memet Kazancığlu'nun ağabeyi, Nesrin Çolak, Ebru Özen, Seda Caniklioğlu, Eda Öztürk ve Şeyma Kazancıoğlu'nun kıymetli babaları Akçaabatlı eski iş adamlarından, Ahmet KAZANCI (70) tedavi gördüğü Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde bu gece (23.05.2019 Perşembe günü) Saat 23.00 civarında Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.


Merhumun Cenazesi, 24 Mayıs 2019 Cuma günü, Akçaabat Ortamahalle'deki hanesinden alınarak, Tarihi Akçaabat Yenicami'de edâ edilen Cuma namazını müteakip binlerce Mü'minin katılımı ile kılınan cenaze namazından sonra Dürbinar mahallesindeki şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.


Cenaze namazı, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat eski Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in yanı sıra bürokratlar, siyasiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok kalabalık bir cemaat katıldı.


Allah'tan (C.C.) merhuma rahmet, kederli ailesine ve dostlarına sabırlar dileriz. Allah (C.C.) mekânını Cennet kılsın, İnşa'Allah...

24.05.2019


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder