22 Nisan 2019 Pazartesi

17.TÜRKİYE HARİTA BİLİMSEL TEKNİK KURULTAYI BAŞLIYOR

ANKARA – TMMOB'ye bağlı Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) tarafından iki yılda bir düzenlenen, 17. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı, 25-27 Nisan 2019 tarihlerinde Ankara Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

TMMOB'ye bağlı Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) tarafından iki yılda bir düzenlenen, Harita/Geomatik ve Geoinformasyon sektörünün tüm bileşenleri olan Kamu, Özel sektör, Üniversiteler ve öğrencileri bir araya getiren ve Türkiye'nin meslek adına en büyük ulusal etkinliği olan Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı'nın 17. si, "Eğitim, İstihdam, Toplum 5.0" temasıyla, 25-27 Nisan 2019 tarihlerinde Ankara Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Delege statüsünde olanlar için kurultaya katılım bedeli 250 TL'dir. Delege katılımcılar;  kurultaydaki tüm teknik oturumlar, paneller ve fuara katılımın beraberinde; öğle yemekleri, kokteyl, kurultay çantası, kalem, bildiri özetlerinin yer aldığı bloknot ve diğer hizmetlerden ücretsiz yararlanacaklardır.

Kurultaya (delege olmaksızın) katılımcı statüsünde katılım ise herkese açık ve ücretsizdir. Katılımcı statüsündeki tüm kişiler mevcut teknik oturumları ve panelleri izleyebilir, Geoinformasyon Teknolojileri ve Yazılım Fuarını gezebilir, çay-kahve ikramlarından ve ulaşım ring hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilirler.

Tüm üyeler ve meslek grubundan olan tüm vatandaşlar kurultaya davetlidir.

22.04.2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder