26 Nisan 2019 Cuma

TTSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

TRABZON - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Vali Ustaoğlu'nun Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Nisan Ayı Meclis toplantısına katıldı.

Toplantıya ;Vali Ustaoğlu'nun yanı sıra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, meclis üyeleri ve iş adamları katıldı.

  
Buradaki konuşmasında Vali Ustaoğlu, çağımızın gerektirdiği ortak yönetişim anlayışıyla hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ederek:

"Yönetim anlayışımızın en temeli olan birlikte yönetme, ortak hafıza oluşturmak adına güzel işler yapmaya gayret gösteriyoruz. Bizim çalışmalarımızda en önemli paydaşlarımız ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarımız ve iş adamlarımız olmuştur. Bunların başında da en güzide kuruluşlarımızdan biri olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odamızdır. Mümkün mertebe odamızla birlikte ilimizin geleceğine ortak hafıza ile önemli projelere ve çalışmalara imza atmaktayız" dedi.
İş adamlarımızın yürütülen çalışmalarda son derece önemli bir yere sahip olduklarını söyleyen Vali Ustaoğlu:

"Emeğin ve alın terinin ne derece kutsal olduğunu yapmış olduğunuz girişimlerle, istihdamlarla birçok evin bereketlenmesine vesile olarak göstermektesiniz. 

Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Sayın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın organizatörlüğünde başlatılan 2019 istihdam seferberliği ilimizde tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda 'Burası Trabzon, Burada İş Var!' sloganı ile çıkılan bu yolda bölgemize istihdamda katkı sunan tüm işverenlerimize ve burada bulunan kıymetli kurul üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


Toplantının sonunda Meclis Başkanı Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu tarafından Vali Ustaoğlu'na takdim edildi.

26.04.2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder