20 Kasım 2010 Cumartesi

Akçaabat Yaylacık'ta Feci Kaza, 1 Ölü

Trabzon’a bağlı Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesinde akşam saatlerinde bir aracın yayaya çarpması sonucu meydan gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.



İlçenin Yaylacık Mahallesi Sahil Devlet Karayolunda Trabzon’dan Akçaabat istikametine gitmekte olan Durmuş K.(24) yönetimindeki 61 EP 981 plakalı otomobil, akşam saatlerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Sarı(67) isimli şahsa çarptı. Mustafa Sarı olay yerinde hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre; Mustafa Sarı’nın Almanya'dan emekli olduğıu ve İstanbul'da yaşadığı, bayram dolayısıyla eşiyle birlikte memleketi Şalpazarı ilçesine geldiği öğrenildi.


Kazada hayatını kaybeden Mustafa sarı’nın 34 YB 0663 plakalı otomobilini yolun sol tarafına çekip park ettikten sonra yaya geçidi olmayan yoldan karşıya geçmeye çalıştığı sırada kazaya kaldığı belirtildi.


Feci kaza nedeniyle Mustafa Sarı’nın olay yerinde hayatını kaybetmesi nedeniyle trafik bir süre aksadı. Kaza ile ilgili soruşturma sürmektedir.


Dünde, bu kaza mahallinden yaklaşık 200 metre kadar Akçaabat tarafında bir otomobilin bir yayaya çarpması sonucu yaralanan bir vatandaş kazayı bazı kırıklarla atlatmıştı.


Kaynak: www.muzura.net - 20 Kasım 2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder