7 Kasım 2010 Pazar

TRABZON LİSESİ 1971 YILI MEZUNU 6 FEN-D SINIFI ÖĞRENCİLERİ 40 YIL SONRA BULUŞUYOR


1970-71 Öğretim Yılı Trabzon Lisesi 6 FEN-D Sınıfından mezun olan öğrenciler 40 yıl sonra buluşmak üzere 06 Kasım’da toplanıyor.


Trabzon Lisesi 1970/71 Yılı 6 FEN-D Sınıfından mezun olan öğrenciler, aradan tam 40 yıl geçtikten sonra bir araya gelmek için kolları sıvadı.


Aynı sınıfta okuyup da 1971 yılında mezun öğrencilerden tertip komitesinde yer alan Trabzon Belediyesi Belediye Meclis üyesi, İş Adamı, İnşaat Mühendisi Kemal Kılıç, Harita Mühendisi, Emekli Vakıflar Teknik Müdürü Muhammet Yavruoğlu, Emekli Emniyet Müdür Yardımcısı Musa Tüfekçibaşı, Emekli Nakliyeci Orhan Civelek ve Emekli Ziraat Mühendisi Burhan Civelek gerekli çalışmayı başlattı.



Tertip Komitesi adına buluşma ile ilgili bir açıklama yapan Kemal Kılıç:


“Sınıf listemiz, sınıf arkadaşlarımızdan Muhammet Yavruoğlu tarafından yapılan çalışma sonucu çıkarıldı. Arkadaşlarımıza ulaşmak epey zaman aldı. Hazırlanan bu sınıf listesi üzerinden arkdaşlarımızın adreslerine ve telefonlarına ulaşmaya çalıştık. Öncelikle Trabzon Lisesinden mezun olan sınıf arkadaşlarımızla 40 yıl sonra ön buluşmamızı gerçekleştirmek istiyoruz.


Bu amaçla önümüzdeki Cumartesi günü (06 Kasım 2010) Saat 13.00’de Trabzon Kemerkaya Mahallesi, Balıkpazarı Sokak, Razi Aksu İş hanı, Zemin Kat, Yomra kalkınma Vakfı Genel Merkezi(İsaoğlu Market’in karşısı)’nde toplanmak üzere sınıf arkadaşlarımıza hem telefonla ve hem de telefondan mesaj yoluyla bildirimde bulunduk. Ulaşabildiğimiz arkadaşların çoğunluğunun bu ilk toplantımöıza katılacakları sözünü aldık.


Amacımız, aradan geçen uzun yıllardan sonra sınıf arkadaşlarımızla sohbet edip hasret gidermek ve bundan sonra yapılacak etkinliklere ve buluşmalara ilişkin tarihleri belirlemektir.


Buluşmaya katılacak sınıf arkadaşlarımıza ve buluşmayı izleyecek basın mensupları ve misafirlerimize Peynirli-Kıymalı, Ayran-Çay ikram etmeyi düşünüyoruz.


Tarihi buluşmamıza tüm sınıf arkadaşlarımız ve basın mensupları davetlidir” dedi.


**


TRABZON LİSESİ 1971 YILI MEZUNU, 6 FEN-D SINIFINDA KİMLER VAR?


Osman ELMAS(Trabzon), Nadir ÇAKIR(Trabzon), Raşit ÖZSALİH(Akçaabat), Sami ŞAHİN(Of), M. Salih BİLGİN(Ankara), M. Celal ÖZTÜRK(Akçaabat), Fikret ÇOLAKOĞLU(Trabzon), Lütfü ALTUN(Akçaabat), Nihat AYDIN(Akçaabat), Bülent KANTARCI(Trabzon), Mustafa ÖZYAZICI(Çaykara), M. Hanefi DUMAN(Çaykara), Mustafa BİRİNCİ(Trabzon), Osman SAKA (Yomra), Arif PALA(Trabzon), Eşref PEHLİVAN(Akçaabat), Kemal KILIÇ(Yomra), Hayati ŞANLI(Arsin), Servet METE(Of),


Burhan CİVELEK(Trabzon), Türker KURŞUN(Trabzon), Osman AKAYDIN(Trabzon), Remzi ALTINSOY(Of), Şükrü KÜÇÜK(Trabzon), Remzi PARMAK(Akçaabat), İlhan DELİHASAN(Sarıyer), Alican ÖZDEMİR(Yomra), Celil YILMAZ(Vakfıkebir), Muammer GÖNEN(Çaykara), Burhan AKSU(Akçaabat), Mehmet BALABAN(Trabzon), Kenan KIRAN(Vakfıkebir), İrfan AKBULUT(Arsin), A. Mahir NUHOĞLU(Akçaabat),


Yakup TURGUT(Arsin), Serdar KIYAKOĞLU(Trabzon), Tahir DOĞRUL(Çaykara), Mete METİN(Samsun), Süleyman YILDIRIM(Of), Fikret ODABAŞ(Borçka), Osman HAMARAT(Trabzon), Cihaner DUMAN(Şavşat), Dursun PUŞUROĞLU(İkizdere), İsmail KANDEMİR(Akçaabat), Orhan CİVELEK(Trabzon), Mustafa UZUNOĞLU(Akçaabat), Neşe KESKİALEMDAR(Trabzon), Musa TÜFEKÇİBAŞI(Trabzon), Hilmi YILDIRIM(Borçka), Tahsin BİRİNCİ (Arsin), Abdullah DEMİRCİ(Görele), Hasan DEDEOĞLU(Araklı),

 Muhammet YAVRUOĞLU(Akçaabat), Kani BAHÇEKAPILI(Maçka), Halil İbrahim ALBAYRAK(Of), Perihan YILDIRIM(Ağrı), Selçuk TÜZÜN(İstanbul)


KAYNAK: TRABZON HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder