13 Haziran 2010 Pazar

Küçük M.Eymen Dualarla HAKK'a Uğurlandı


08 Haziran 2010 Salı Günü İstanbul Arnavutköy’de bindikleri motosiklete, kamyonetin çarpması sonucu İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisine Kaldırılan, Ancak, Yapılan Tüm Müdahalelere Rağmen kurtarılamayarak, Hakk’ın Rahmetine kavuşan küçük Muhammed Eymen BOZAL(11), Aykut Beldesi Merkez Camiinde Cuma namazına Müteakip Kılınan Cenaze Namazından Sonra Dualarla Defnedildi.

08 Haziran 2010 Salı Günü İstanbul Arnavutköy’de bindikleri motosiklete, kamyonetin çarpması sonucu İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisine Kaldırılan, Ancak, Yapılan Tüm Müdahalelere Rağmen kurtarılmayarak, Hakk’ın Rahmetine kavuşan küçük Muhammed Eymen BOZAL(11), Aykut Beldesi Merkez Camiinde Cuma namazına Müteakip Kılınan Cenaze Namazından Sonra Dualarla Defnedildi.

Küçük Eymen’in Cenaze namazı, Trabzon’un tanınmış Hocalarından Hacı Mustafa BAYTAR tarafından kıldırıldı. Sol ayağı alçı içerisinde tekerlekli sandalye ile cenaze namazına katılan Münteha BOZAL’ın çok üzgün olduğu görüldü. Küçük Muhammed Eymen BOZAL’ın okul arkadaşları tabutunun üzerine isimlerini yazarak, birer çiçek koydukları ve hazırladıkları, Muhammed Eymen’in resminin de yer aldığı pankartta:

“BİZ ONU ÇOK SEVİYORDUK

MUHAMMET EYMEN

GÜLE GÜLE,

GÜL MUHAMMED’E…

ALLAH’IM SEN ONU

CENNETİNE KOY

HASİP DİNÇSOY İ. Ö.OKULU
ÖĞRENCİLERİ
10/06/2010”
Diye yazılı.

İstanbul Arnavutköy’deki kazada küçük Muhammed Eymen’in beraber olduğu ağabeyi Münteha BOZAL(14); “ Motosiklet ile seyir halinde iken tam sola dönüş yapacağımız sırada aniden bize çarpan bir kamyonetin altında kaldık ve bu kaza meydana geldi” dedi.

Küçük yaşta, daha hayatının baharında, elim bir kaza sonucu hayatını kaybederek, aramızdan ayrılan 11 yaşındaki Muhammed Eymen BOZAL, İstanbul Esenler Hatip Dinçsoy İlköğretim Okulu 5. Sınıftan 6. Sınıfa geçen öğrencisiydi. Çalışkanlığı ve efendiliği ile tanınan Muhammed Eymen BOZAL, öğretmenleri, arkadaşları ve çevresi tarafından çok seviliyordu. Ağabeyi Münteha BOZAL ise aynı okulun 6. sınıftan 7. Sınıfa geçen öğrencisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder