17 Ağustos 2019 Cumartesi

İHH: "AFETLERE BİRLİKTE HAZIRLANALIM"

İHH İnsani Yardım Vakfı, Ülkemizi büyük yasa boğan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi dolaysıyla bir basın açıklaması yaptı.


İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Maalesef son 20 yılda binlerce insanımızı depremlerde ve afetlerde kaybettik. İHH olarak bizler ülkemizin her bir yanında yetişmiş arama kurtarma ekiplerinin olması gerektiğine inandık.

Vakfımızın bünyesinde, ülkemizin çeşitli şehirlerinde bulunan arama kurtarma ekiplerimiz 800'den fazla gönüllüden oluşuyor. Ülkemizde veya dünyanın herhangi bir yerindeki olası afetler için hazır bekliyor gerektiğinde müdahale ediyoruz. Bursa'da inşa ettiğimiz Marmara Afet Koordinasyon Merkezi, olası bir İstanbul depremine etkin ve hızlı müdahale edebilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Biliyoruz ki, hepimizin güvenliği için arama kurtarma ekiplerimizin daima hazır olması bir afet önlemidir. İHH olarak biz, eğitimlerle daha çok gönüllüye ulaşarak; ekipmanlarımızı ve ekiplerimizi genişleterek afetler için daima hazır olmaya çalışıyoruz. Ancak bunun için sizin desteğinize ihtiyacımız var.

Destek verin, afetlere birlikte hazırlanalım."

17.08.2019


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder