5 Ocak 2011 Çarşamba

KALENİMA VADİSİNİN ETHEM TOPAL AGA’SI VEFAT ETTİ


Kalenima (Söğütlü) Vadisinin Ethem Aga’sı Ethem Topal, bugün vefat etti.



Akçaabat Doğanköy Beldesi Halkından Mustafa Oğlu Hakkı Sebetçi’nin Kayın biraderi, Trabzon Düzköy İlçesi Aykut Beldesi sakinlerinden (Kart) Osman Oğlu Ethem Topal(67), bugün (05.01.2011 Çarşamba Günü) Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahi Hastanesi Göğüs Bölümü Acil Kısmında Saat 15.00 civarında Hakk’ın Rahmetine kavuştu.


Aykut ve Doğanköy Beldeleri Ethem Topal’ın ani vefatıyla sarsıldı. Aykut, Doğanköy ve Kalenima(Söğütlü) Vadisinde çok sevilen bir kişi olan Merhum Topal’ın ani ölümü sevenlerini büyük üzüntüye sevk etti.


Merhum Ethem Topal’ın cenazesi yarın Düzköy İlçesine bağlı Aykut Beldesinde öğle namazının akabinde aile mezarlıklarının yanında kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir.



Merhum Ethem Topal, dün aniden nefes darlığı nedeniyle kalbinin sıkışması üzerine akşamüzeri Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil Kısmına kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Topal; daha sonra Trabzon Ahi Evran Göğüs Kalp Damar Cerrahi Hastanesi Göğüs Bölümü Acil Kısmına götürüldü. Burada kendine yapılan müdahaleler üzerine durumu normal gibi görünmesine rağmen bugün Saat 15.00 civarında hayata veda etti.


Merhum Ethem Aga (Topal), uzun yıllar Almanya’nın Münih kentine bağlı bir kereste fabrikasında makine operatörü olarak çalışmış ve buradan emekli olmuştu. Merhum Topal, biri kız, ikisi erkek olmak üzere 3 çocuk babasıydı.


Henüz Genç sayılabilecek Bir Yaşta Ani Olarak Hayatını kaybederek, Aramızdan Ayrılan Ethem Aga’mıza Allah’tan Rahmet, Acılı Ailesine, Eş, Dost, Hısım, Akraba ve Sevenlerine Sabırlar Dileriz.




İrtibat Tel:
Hakkı Sebetçi (Ailenin Damadı): 0536 633 6910




HABER-FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder