2 Ocak 2011 Pazar

Söğütlü Belediye Başkanı Gedikli, Kalp Ameliyatı Oldu

Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram ve Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli Görülüyor.

Trabzon Akçaabat’a bağlı Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, kalp ameliyatı geçirdi. Başarılı geçen ameliyat sonrası Gedikli’nin durumunun iyi olduğu açıklandı.


Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli rahatsızlığı sonrası gittiği Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi’nde ameliyat oldu.


Gerçekleşen ameliyat ile kalp kapakçığı değiştirilen Başkan Gedikli’nin ilk ziyaretçileri Akçaabat Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram oldu. Gedikli’ye moral vermek amacıyla sürekli yanında olmaya çalıştığını belirten Başkan Bayram, ameliyatın başarılı geçtiğini ve genç başkanın kısa süre sonra tekrar görevine dönmesini beklediklerini ifade etti.


Başkan Alişan Bayram; “Metin başkanımız ciddi bir ameliyat geçirdi. Başarılı geçen ameliyat ile kalp kapakçığı değiştirildi.


Şuan durumu gayet iyi.. Biz de kendisine moral vermek için ziyaretine gittik. Ameliyatı gerçekleştiren doktor ve diğer sağlık personeline teşekkür ediyorum.


Ayrıca hastanede başkanımızı yalnız bırakmayan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Halil Memiş, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Başkan Metin Gedikli’ye geçmiş olsun dileklerimizle Allah’tan acil şifalar dileriz.


Y.Kaynak: www.akcaabathaber.com - 01 Ocak 2011 Cumartesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder