18 Eylül 2019 Çarşamba

TYB, 'TRABZON DEĞERLERİYLE BULUŞUYOR' EDEBİ SÖYLEŞİ ve ŞİİR DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRECEK

TRABZON – Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Trabzon Şube Başkanlığı, 27, 28, 29 Eylül 2019 tarihlerinde "Trabzon Değerleri ile Buluşuyor" konulu EDEBİ SÖYLEŞİ ve ŞİİR DİNLETİSİ gerçekleştirilecek


Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna, yaptığı açıklamada:

"Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanlığı, 27, 28, 29 Eylül 2019 tarihlerinde 'Trabzon Değerleri ile Buluşuyor' konulu başlık altında, ülkemizin muhtelif illerinden katılacak Yazar ve Edebiyatçı grubumuzla edebi söyleşi, şiir dinletisi ve benzeri faaliyetlere yönelik ulusal düzeydeki etkinlikte birlikte olacak.

Bu minvalde Sayın Valimizin destekleri, Büyükşehir Belediyemizin doğrudan katılım ve katkıları ile Genel Başkanımız Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Şeref Başkanımız D. Mehmet Doğan'ın da aralarında bulunduğu 40 civarında yazar ve edebiyatçımızı, ulusal düzeyde olacak şekilde planlanan, 3 gün süreli program kapsamında ilimizde ağırlayacağız.


Faaliyet akışı içerisinde şiir dinletisi ve davetiyede belirtilen içinde şiir dinletisi ve TYB Şeref Başkanımız D. Mehmet Doğan, Prof. Dr. Hasan Salih Sağlam ver Doç. Dr. Hayrettin Orhanoğlu tarafından yapılacak söyleşi programı için şair, yazar, sanatçı ve vatandaşlarımızın aramızda bulunmaları bizleri onurlandıracaktır.

Program sürecine katkılarını ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu'na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu'na ve Büyükşehir Belediyesi'nin diğer yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

18.09.2019


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder