6 Mart 2019 Çarşamba

TÜRKİYE AİLE MECLİSİ PLATFORMU'NDAN "8 MART CUMA TÜRKİYE'DEKİ CAMİLERDE "AİLEYİ YIKAN YASALAR KALDIRILSIN" ÇAĞRISI !‼"

Türkiye Aile Meclisi Platformu adına bir çağrı yayınlayan Aktivist Sadi ÖZGÜL: "8 Mart 2019 Cuma günü sizleri de basın açıklamasının yapılacağı size en yakın camiye bekliyoruz."

TÜRKİYE AİLE MECLİSİ PLATFORMU: "İNSANLIĞA SAVAŞ AÇAN YARATILIŞA AYKIRI; ÂİLE YIKAN YASALAR KALKSIN! İSTANBUL SÖZLEŞMESİ 6284 İPTAL EDİLSİN"…

Türkiye Aile Meclisi Platformu adına bir çağrı yayınlayan Aktivist Sadi ÖZGÜL'ün basın açıklaması:

"İnsana aileye şiddeti ve cinayetleri durdurmak için; küresel aile düşmanlarının dayattığı insanlığa savaş açan yaratılışa aykırı; âile yıkan yasalar kalksın! İstanbul sözleşmesi 6284 iptal edilsin toplumsal cinsiyet eşitliği eş cinsellik dayatması insanlığa savaştır!

Bu çağrı; ülkemizin tanınmış aktivistlerinden biri olan, Adem Gerede Çevik'in önderliğinde kurulan Türkiye Aile Meclisi platformuna ait. Platformun başlattığı 'Aileyi Yıkan Yasalar Kaldırılsın' konulu 8 Mart Cuma namazı sonrası basın açıklaması etkinliği Türkiye'nin bazı önemli şehir merkezindeki camiler önünde yapılacak.

TÜRKİYE AİLE MECLİSİ PLATFORMU: "TÜRK AİLESİNİ PARÇALAMAK SİYONİST PROJEDİR!"

Haim Naum doktrinin (!) en önemli hedeflerinden biri de, savaşla Türkleri ve Türkiye Cumhuriyetini yıkamayacaklarını çok iyi bildikleri için, Türk aile yapısını parçalamaktır. Aileler parçalanıp dağıldığında, devletinde yıkılması da mukadder olur. Bunun ön önemli mesafe taşlarından biridir İstanbul Sözleşmesi.

Bu sözleşme ile Ailesiz Toplum projesi başlatmak istenmektedir. Bu sözleşmeye imza koyan hükümetin Muhafazakâr ve dindar olması ise ayrı paradoks.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİN SEBEP OLACAĞI KÖTÜLÜKLERİNDEN BAZILARI ŞUNLARDIR !!

- Bir taraftan 'özgür seksi' en dip köşelere yayarken diğer taraftan helalinden evlenen binlerce delikanlıyı tecavüzcüler koğuşuna, hanımlarını ve çocuklarını cezaevi kapılarına mahkûm etmek.
- Sadece ve sadece bir tek senede boşanma oranını %11 artıran, evlenme oranını %4,2 düşüren sosyal politikalar uygulamak.
- En sapkın erkek erkeğe, kadın kadına, toplu ilişkileri serbest bırakırken, 15 gün evli kalan erkeklerin ömür boyu nafaka cezalarına mahkum etmek.
- Hukukun en temel ilkesi "suç ispat edilene kadar suçsuzluk" kaidesini çiğneyip on binlerce suçlu suçsuz babayı 6284'ten sokağa atıp aileleri geri dönülmez yola sokmak.
- Kadının kocasını bir başkasıyla aldattığı ispat edilmesine rağmen, mağdur olan koca ihanetçi eski eşine ömür boyu nafaka ödemeye mahkum eden mahkeme kararları.
- Kadının nikahlı kocasının elindeki mallarına çökmek için, yalan yere "kocam bana tecavüz ediyor" deyip mallarını alıp birde cezaevine attırmak.
- Daha niceleri var....

LGBT ilişkileri Tv'lerden ve medyadan tüm topluma yayıp orta öğretime dair kötü sonuçlu anketleri yayınlayamaz hale gelmek muhafazakâr demokrat ve dindar hükümetin hiç mi hiç fiyakasını bozmazken, Türkiye'de'ki toplam 85 BİN camiden sadece ama sadece 20 yi bulmayan sayıda camide bu durum protesto edilmeye kalkınca hükümetin fiyakası bozuluyormuş, yıpranıyormuş, çok hem de çoook üzülüyormuş.

Sanırım bu üzüntünün nedeni seçim üzeri bu yapılır mıymış hükümet bundan etkileniyor olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Aile Ve Sosyal Politikalardan sorumlu bakan yardımcısı, basın açıklaması etkinliğinden çok rahatsız olmuş ve Adem Gerede Çevik beyi aramış ama İstanbul Sözleşmesi denen sapkınlığı imza attıkları için gurur duyuyor ve geri adım atmıyormuş.

Bu ülkeyi muhafazakâr demokrat dindarlar yönetiyor. Ama onlar bu ülkeyi idare ettikleri için Müslümanların ilave hiç bir talepte bulunmama hakkından başka bir hakka sahip olmadığını düşünüyorlar.

Çünkü bir şey yapılacaksa en iyisini biz yaparız anlayışındalar. kabul etmiyor. Tıpkı şikâyet ettikleri tek parti dönemi Türkiye'sindeki Parti devleti gibi.

Bu ulusal çaptaki etkinlikler için Türkiye'nin diğer illerindeki merkezi camilerde basın açıklaması yapmak suretiyle destek vermek isteyen STK'lar ve Platformlar olmalıdır.

8 Mart günü sizleri de basın açıklamasının yapılacağı size en yakın camiye bekliyoruz.

Selam, sevgi ve hürmetlerimle…"

Sadi ÖZGÜL


Etkinlik Destek Hattı İletişim bilgileri:

- Cep: 0532 203 32 74
- Web: AileMeclisi.org

06.03.2019