7 Mart 2019 Perşembe

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN '1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI' MESAJI: "SAĞLIKLI TOPLUM, GÜÇLÜ MİLLET"

TRABZON – Trabzon Ülkü Ocakları, "1-7 Mart Yeşilay Haftası" dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

TRABZON ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN YAPILAN AÇAILAMA:

"Ülkü Ocakları olarak 1-7 Mart Yeşilay Haftası bizler için çok büyük öneme haizdir. Öyle ki, hayallerini kurduğumuz, uğruna ömrümüzü vakfettiğimiz güçlü Türkiye, mutlu Türk milleti şuurunun muvaffakiyete ulaşmasının olmazsa olmaz şartlarından biri de, tıpkı eğitim, ekonomik refah, güçlü sanayii gibi sağlıklı bir toplumdur. Yeryüzünde sağlık sorunlarının, madde bağımlılıklarının, çevresel kirliliğin yüksek olduğu hiçbir cemiyet mutlu olmamıştır.

Biz de, kendimizi milletimizin ve Türk gençliğinin huzur ve mutluluğuna vakfetmiş bir hareket olarak her türlü bağımlılığa karşı Trabzonlu hemşehrilerimizi bilinçli olmaya ve hassasiyet göstermeye davet ediyoruz.

Yeşilay Haftası münasebetiyle 'Sağlıklı Toplum, Güçlü Millet' sloganıyla başlattığımız duyarlılık oluşturma çalışmalarımızın ilki olarak öncelikle Ülkü Ocaklı kardeşlerimizi ve Trabzonlu bütün genç kardeşlerimizi sigarayı bırakmaya ve bu bağımlılığa karşı çevremizi bilinçlendirmeye davet ediyoruz.

Sigaraya bağımlılığına karşı başlattığımız bu mücadeleyi seminerler, bildiriler ve afişlerle sürdürerek kampanyamızı devam ettireceğiz. 'Bir Nedenim Var!' ismiyle Yeşilay'ın başlattığı faaliyetlere de katkı sağlayarak, ortak faaliyetler gerçekleştirmeye gayret edeceğiz.

Her zaman yinelediğimiz gibi, Trabzon Ülkü Ocakları olarak, Ocaklı kardeşlerimizi ve şehrimizin gençliğini korumak adına her mevzide en önde mücadele etmeye devam edeceğiz."

07.03.2019