21 Ağustos 2010 Cumartesi

Ahmet MARZİOĞLU Vefat Etti

Karayolları Spor Kulübü'nün Başkanı ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Gürol MARZİOĞLU, Müt. Müh. Fevzi MARZİOĞLU'nun babaları Hacı Ahmet MARZİOĞLU (83), Dün Dua ve gözyaşları arasında defnedildi.

Önceki gün(19.08.2010 Perşembe) evinde Liverpool-Trabzonspor maçını TV’den seyrederken fenalaşarak, Hakk’ın rahmetine kavuşan Karayolları Spor Kulübü’nün Başkanı ve Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Gürol MARZİOĞLU, Müteahhit Mühendis Fevzi MARZİOĞLU ve Nihat MARZİOĞLU’nun babaları Hacı Ahmet MARZİOĞLU(83), Trabzon Dolaylı Köyünde toprağa verildi.

Merhum Hacı Ahmet MARZİOĞLU(83)’nun cenazesi dün(20.08.2010 Cuma Günü) Trabzon Merkez Dolaylı Köyünde, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra dualar ve gözyaşları arasında aile mezarlığında toprağa verildi.

Merhum Hacı Ahmet MARZİOĞLU(83), Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünden emekli olduktan sonra bir süre Trabzon Ortahisar’da OR-GA Kitapevinde ticaretle meşgul olmuş, Trabzon’un sevilen, sayılan ve dürüst esnaflarındandı. Merhum MARZİOĞLU, 3’ü erkek ve 1’i kız olmak üzere 4 çocuk babasıydı.

Merhum Hacı Ahmet MARZİOĞLU (83) Ağabeyimize Allah'tan Rahmet, Marzioğlu Ailesine, Eş, Dost, Akraba ve Sevenlerine Sabrı Cemil Niyaz Ederiz.

HABER: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder