31 Ağustos 2010 Salı

Müfettiş Mehmet TOPALOĞLU, Vefat Etti

28 Ağustos 2010 Cumartesi Günü Sabaha Karşı Hakk’ın Rahmetine Kavuşan Emekli İlköğretim Başmüfettişi Mehmet TOPALOĞLU, ANKARA Karşıyaka Mezarlığında Dualarla Defnedildi.

Trabzon Milli Eğitiminde uzun yıllar görev yapan emekli ilköğretim müfettişlerinden Mehmet Topaloğlu, 28.08.2010 Cumartesi günü sabaha karşı Ankara’da Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Merhum Mehmet Topaloğlu’nun cenazesi, 28 Ağustos 2010 Cumartesi günü ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra ANKARA Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.Müfettiş Mehmet Topaloğlu(83), Trabzon’da uzun yıllar görev yaptıktan sonra ailece Ankara’ya yerleşti.

Emekli olduktan sonra yakalandığı kalp ve şeker rahatsızlığı nedeniyle uzun yıllar tedavi gördü. Ancak rahatsızlığı artınca yatağa bağlı kaldı.

Merhum Mehmet Topaloğlu(83); Trabzon İli, Düzköy İlçesine bağlı Aykut Beldesinden olup doğruluğu, dürüstlüğü, bilgisi, geniş kültürü, samimiyeti, dostluğu ve dindarlığı tanınmış Trabzon eğitim camiasında ve çevresinde en çok sevilen insanlardandı.

Merhum Mehmet TOPALOĞLU(83) büyüğümüze Allah’tan Rahmet, TOPALOĞLU Ailesine, Eş, Dost, Akraba ve Sevenlerine Sabırlar Niyaz Ederiz.

HABER: Muhammet YAVRUOĞLU

AİLE ALBÜMÜNDEN BAZI KARELER:









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder