4 Ağustos 2010 Çarşamba

KUKUL ABLA’YI KAYBETTİK


Trabzon Akçaabat Doğanköy ve Sakarya Hendek’in sevilen simalarından olup, daha 21 gün önce eşi Hakkı KÖSTERELİ(77) ağabeyimizi kaybeden ve KUKUL ABLA diye tanınan Emine KÖSTERELİ, tedavi gördüğü Hastanede bugün saat 13.00’de Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi, Doğanköy Beldesinin sevilen simalarından olup, Sakarya Hendek’te yerleşen ve daha 21 gün önce eşi Ömer oğlu Hakkı KÖSTERELİ(77)’yi kaybeden Süleyman-Zehra kızı Emine KÖSTERELİ(77), halk arasında bilinen adıyla “KUKUL ABLA”, dün gece saat yarımda kaldırıldığı Adapazarı Devlet Hastanesinde tedavi görmekte iken bugün(03.08.2010 Salı Günü) Saat 13.00’de tüm müdahalelere rağmen Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.

Damadı eski cezaevi Müdürlerinden Soner KÖSTERLİ’den aldığımız bilgiye göre; merhume KUKUL ABLA’nın cenazesi yarın (04 Ağustos 2010 Çarşamba Günü) öğle namazını müteakip Hendek Akova Mahallesin’deki hanelerinden alınarak, hemen yakındaki meydanda, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir.

KUKUL ABLA’yı insanlara sevgi ve muhabbeti, cana yakınlığı, sevecenliği ve hanımefendiliği ile tanıdık. KUKUL ABLA ya da Emine KÖSTERELİ(77), uzun zamandan beri akciğerlerinde ve boynundaki tümör nedeniyle rahatsızlık çekiyordu.

2 oğlu, 4 kızı olan Emine KÖSTERELİ, uzun süre cezaevi müdürlükleri yapan Soner Köstereli’nin kayın babası ve 14 Temmuz 2010 tarihinde Hakk’ın rahmetine uğurladığımız Hakkı KÖSTERELİ’nin eşi ve Doğanköy Beldesinden olup 9 kere savaşa girmiş dokuzundan da yara almasına rağmen Allah’ın izni ile Doğanköy’e dönebilen gazilerimizden Gazi Hacı Süleyman KÖSTERELİ’nin kızı, dürüstlüğü ve beyefendiliği ile tanınmış olan merhum Hacı Muzaffer KÖSTERELİ’nin kız kardeşiydi.

Ömer oğlu merhum Hakkı KÖSTERELİ’nin eşi Emine KÖSTERELİ, namı-ı diğer KUKUL ABLA’mıza Allah’tan Rahmet, Ailesine, Eş, Dost, Akraba ve Sevenlerine Sabırlar Dileriz.


HABER: Muhammet YAVRUOĞLU
BİLGİ : Soner KÖSTERELİ (Em. Cezaevi Müd.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder