19 Ağustos 2010 Perşembe

VALİ KIZILCIK: “TRABZON’U MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ”

TESOB Başkanı Metin KARA ve Yönetim Kurulu üyelerinin Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK’ı ziyareti sırasında, Vali KIZILCIK “Trabzon’u MARKA ŞEHİR Yapmak İçin Birlikte Çalışmalıyız” dedi.


Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK, makamında ziyaret etti.

Bir süre önce ameliyat olan Başkan Metin KARA’ya geçmiş olsun dilekleriyle konuşmasına başlayan Vali KIZILCIK, yeni göreve gelen yönetime başarılar diledi.
Trabzon’u Türkiye’de marka şehir yapmak için hep birlikte çalışmak gerektiğini kaydeden Vali Kızılcık,

“Ümit ediyorum ki; başta temsil ettiğiniz esnafımızın ve şehrimizin önünde duran temel sorunları çözmek, iş birliği halinde hareket edip Trabzon’umuzu daha yaşanabilir bir MARKA KENT haline getirmek için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdürürüz” dedi.

23–30 Temmuz 2011 yılında Trabzon’da yapılacak olan Avrupa Gençlik Oyunları’nda Trabzon esnafına büyük görevler düştüğünü ifade eden Vali KIZILCIK, konuşmasına şöyle devam etti:

“Şehrimize oyunlar çerçevesinde gelecek olanlar bizim misafirlerimiz konumundadırlar. Onların en iyi şekilde ağırlanabilmesi için sizlerde, meslek örgütü olarak çok misafirperver ve disiplinli davranmalısınız.


Aynen hafta sonunda hem Trabzon’umuzun hem de ülkemizin uluslararası alanda bir kere daha hak ettiği hoşgörülü, misafirperver yeri gösterdiği gibi” dedi.

TESOB Başkanı KARA ise Trabzon Esnaf Odaları Birliği olarak güçlü, yenilikçi, birleştirici, kararlı, proje üreten, esnafına ve Trabzon şehrine sahip çıkan bir kurum haline getirmek için mücadele içinde olacaklarını belirterek;

“Küçük işletmelerin ekonominin ikinci gücü olduğunu, küçük işletmeler olmadan büyüğün olmayacağını, Sanayinin ve Endüstrinin küçükten geldiğini anlatmanın TESOB’u layık olduğu yere taşımak olduğunu düşünüyorum” dedi.

23–30 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Oyunları’na da değinen Başkan KARA,

“Bizde Trabzon esnafı olarak, bu oyunlara hazır olmak istiyoruz. Bu Olimpiyatların Trabzon’da yapılacak olması tanıtım adına çok büyük bir fırsattır. İnanıyorum ki, biz Trabzon esnaf ve sanatkârları olarak buna hazır olacağız.

Her şeyde olduğu gibi yine Trabzon halkı olarak misafirperverliğimizi göstereceğiz”
diyerek sözlerini tamamladı.


HABER: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder