28 Ağustos 2010 Cumartesi

TAKADER’LİLER AKÇAABAT’TA İFTARDA BULUŞTU

Trabzon Anadolu ve Kanuni Anadolu Lisesi Mezunları Derneği(TAKADER), 27.08.2010 Cuma Günü akşamı Akçaabat Körfez Restaurant(Metin’in Yeri) GÜVERTE de eski mezunları iftar yemeğinde buluşturdu.

15.04.2005’de kurulan Trabzon Anadolu ve Kanuni Anadolu Lisesi Mezunları Derneği(TAKADER) Yönetimi 27.08.2010 Cuma Günü akşamı Akçaabat Körfez Resturant’ta(Metin’in Yeri) eski mezunlara iftar yemeğinde eski mezunlarını buluşturdu.


TAKADER Başkanı Tayfun ÖZKAN’ın İstanbul’da olması nedeniyle katılamadığı iftar yemeği ile ilgili çağrı, gerekli işlemler ve organizasyonu Okul öğrencilerinden 1995 yılı mezunu “Deniz Saatçilik ve Gözlük” firmasının sahibi Şenol Bekar yaptı.

TAKADER’in Akçaabat’taki iftar yemeğine 50 civarında eski mezun öğrenci ve Okulun Rehber Öğretmeni Hülya Özdemir katıldı. Davet edilmesine rağmen şehir dışında olmaları nedeniyle çok sayıda öğretmen, yönetici ve öğrenci iftar yemeğine katılamadı. İftar yemeği vesilesi ile buluşan öğrenciler arasında çok samimi diyaloglar oluştu. Ve hatta Yan taraftaki Körfez’de(Mehmet’in Yeri) iftar yemeğine aile ve dostlarıyla gelen KTÜ Rektörü İbrahim ÖZEN’in kızı Sezen ÖZEN, okul arkadaşlarını tercih ederek, onlardan ayrılamadı.

Bilindiği üzere Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi ilk mezunları 1989 yılında verdi. Osmanlı Türk-İslam İmparatoru Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman adına düzenlenen Kanuni etkinlikleri çerçevesinde Trabzon’da doğup büyüyen Kanuni Sultan Süleyman Han Yılı ilan edilmesi nedeniyle bu okulun adı da Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir.

TAKADER’in iftar yemeğine 89 yılındaki ilk mezunlardan ve özellikle 92 ve daha sonraki yıllarda mezun olanlardan katılanlar oldu.

Deniz kenarında çok hoş bir atmosferde geçen iftar yemeğinde, bol bol fotoğraflar çekildi. İftar yemeğinin sonunda bazı öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

TAKADER Yönetim Kurulu adına bir açıklama y Dernek Yönetim Kurulu üyesi yapan Şenol BEKAR:

Trabzon Anadolu ve Kanuni Anadolu Liseliler Derneği (TAKADER);1982 yılında kurulan ve ilk mezunlarını 1989 yılında veren Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi’nden mezun olanların bir araya gelerek, 2005 yılında kurdukları bir dernektir.

Amacı okulumuzdan mezun olmuş kişileri uygun sosyal ortamlarda bir araya getirerek, mezunlar arasındaki sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak ve arttırmaktır.

Okulumuzun genç olması dolayısıyla üye sayısı çok fazla olmasa da kurulmasından sonra geçen bu kısa süreye oldukça önemli faaliyetler sığdırmıştır. Çeşitli vesilelerle üyelerimiz arasındaki birlikteliğimiz ve faaliyetlerimiz artarak devam edecektir”
dedi.


HABER : Muhammet YAVRUOĞLU
FOTOĞRAFLAR: Mehmet BİRİNCİ


İFTAR YEMEĞİNDEN GÖRÜNTÜLER:































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder