2 Ağustos 2010 Pazartesi

Akçaabat Şinik OSB’nin Altyapı Sözleşmesi İmzalandı

Trabzon’un 4. organize sanayi bölgesi olan Akçaabat Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı ihalesini alan Muzaffer Kaygın Firması ile sözleşme imzalandı. Şimdi sıra, süresi içerisinde alt yapının bitirilmesinde…

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nca yapılan Akçaabat OSB (Şinik)’nin altyapı ihalesi, yaklaşık 5 milyon 800 bin TL ihale bedeli ile Muzaffer Kaygın Firması’nda kalmıştı.

2014 yılında tamamlanması planlanan Akçaabat Şinik OBS’nin alt yapısı için düzenlenen sözleşme; Müteşebbis Heyeti temsilen Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Kudret Arslan ve Muzaffer Kaygın Firması’nın temsilcisi Özlem Sezgin tarafından imzalandı.
Üç temsilci tarafından imzalanan sözleşme hükümlerine göre, Akçaabat Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı çalışmalarına biran önce başlanacak.

Akçaabat Şinik OBS’nin alt yapı ihalesi sözleşmesinin imzalanması üzerine bir açıklama yapan Müteşebbis Heyet temsilcisi ve Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık:
“Son teşvik yasasında Trabzon’un en fazla teşvik yatırımı alan iller arasında yer alması bazı alanlarda Trabzon’a ciddi manada yatırım taleplerinin gelmesini sağlamıştır” dedi.

Vali Kızılcık, Akçaabat Şinik Sanayi Organize Bölgesi’ni bir an önce faal hale getirmek istediklerini belirterek, dünyaca ünlü markaların Trabzon’da yatırım yapmak istediklerini, bu yatırımcılara gerekli sanayi arsası yeri ve kolaylıkları sağlamak için çalıştıklarını söyledi.


HABER: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder