7 Ağustos 2010 Cumartesi

KARİKATÜRİST HARUN YAVRUOĞLU'NUN DAYISI: ALİ YAZICI VEFAT ETTİ

Trabzon Akçaabat’a bağlı Doğanköy Beldesi Muhtarı Bitti YAZICI’nın babası ve Yazarımız Karikatürist Harun YAVRUOĞLU’nun dayısı Ali YAZICI(Kasap Ali), bugün Hakk’ın Rahmetine Kavuştu.
Akçaabat Doğanköy Beldesi Muhtarı Bitti YAZICI’nın babası ve Yazarımız Karikatürist Harun YAVRUOĞLU’nun dayısı Ali YAZICI(Kasap Ali) bugün(08 Ağustos 2010 Cumartesi Günü) Saat 14.30’da evinde Hakk’ın Rahmetine Kavuştu.

Merhum Ali YAZICI(Kasap Ali)’nın cenazesi yarın(09 Ağustos 2010 Pazar Günü Mollaosmanoğlu Mahallesindeki hanesinden alınarak, öğle namazını müteakip Doğanköy Beldesi Devlet Karayolunda Cenaze Taşı Mevkiinde; kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki kabristanlıkta toprağa verilecektir.

Merhum Ali YAZICI(Kasap Ali) rahatsızlığı nedeniyle uzun süreden beri tedavi görmekteydi. Ali YAZICI, sözünü ve gözünü budaktan esirgemeyen, yeri geldiğinde fedakârlıktan kaçınmayan, inat ama kararlı, insanların arkasından konuşmayan, söyleyeceklerini muhatabının yüzüne karşı söyleyebilen, peşin sözlü bir insandı.

Merhum Ali YAZICI büyüğümüze Allah'tan Rahmet, Ailesine, Eş, Dost, Akraba, komşu ve Sevenlerine Sabırlar Dileriz.

HABER : Mustafa TÜRKYILMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder