16 Şubat 2011 Çarşamba

KARİKATÜRİST HARUN YAVRUOĞLU GÖRELE’NİN 93. KURTULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KARİKATÜR SERGİSİ AÇTI


13 Şubat 2011 Pazar Günü Görele’nin Kurtuluşu’nun 93. Yıl Dönümü etkinliklerine Trabzonlu Karikatürist Yazar Harun Yavruoğlu, Karikatür Sergisi ile katıldı.


13 Şubat 2011 Pazar Günü Görele’nin düşman işgalinden kurtuluşu’nun 93. Yıl Dönümü etkinliklerine Trabzonlu Karikatürist Yazar Harun Yavruoğlu Karikatür Sergisi ile katıldı.



Görele’nin kurtuluş etkinliklerine, havanın yağışlı olması nedeniyle Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde devam edildi. Konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması, folklor ve mehteran takımının gösterilerinin ardından aynı yerdeki Akçaabatlı Ressamların açtığı Resim Sergisi ve Araştırmacı Yazar Mustafa Yazıcı’nın Kitap Sergisi gezildikten sonra Görele Öğretmenevinin zemin katındaki Sergi salonunda Karikatürist Yazar Harun Yavruoğlu’nun açtığı Karikatür Sergisi gezildi.



Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ve beraberindekiler ve vatandaşlar tarafından Görele Öğretmenevi Sergi salonunda Karikatürist Yazar Harun Yavruoğlu tarafından açılan Karikatür Sergisi gezildi.



İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı ve beraberindekiler tarafından gezilen sergi, ilgi ve büyük beğeniyle izlendi ve Karikatür Sanatçısı Harun Yavruoğlu’dan bilgi alarak, sanatçıya teşekkür ettiler.


TRABZON HABER AJANSI -13.02.2011







 FOTOĞRAFLAR: MUHAMMET YAVRUOĞLU

1 yorum:

  1. Trabzon Karikatürcüler ve Mizahçılar Derneği Başkanı Harun Yavruoğlu 20. Karikatür sergisini Giresun Görele’de gerçekleştirdi. Başarılı çalışmalarından ötürü tecrübeli sanatçıyı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

    YanıtlaSil