10 Şubat 2011 Perşembe


Trabzon’un asırlık çınarlarından Akçaabat Doğanköy’lü 102 yaşındaki Fatime (Sebetçi) Nine; dün gece Hakk’ın rahmetine kavuştu.



Asırlık Fatime Nine, bugün (10.02.2011 Perşembe) öğle üzeri Doğanköy Beldesi’nde kılınan cenaze namazından sonra dualarla toprağa verildi.



Trabzon Akçaabat’a bağlı Doğanköy Beldesi’nin asırlık çınarlarından 102 yaşındaki Fatime Nine, dün gece Hakk’ın rahmetine kavuştuğundan cenazesi bugün (10.02.2011 Perşembe Günü) öğle namazını müteakiben Doğanköy Beldesi Halilulrahman Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki kabristanlığa defnedildi.



Cenaze namazını Doğanköy Merkez Camii İmamı Mustafa Şengül hoca kıldırdı.


Merhum Fatime Nine, 02.01.2011 tarihinde beyin kanaması geçirmesi üzerine Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ve uzun süre tedavi görmüştü. Durumunda iyileşme görülmeyen Fatime Nine, 6 gün önce taburcu edilerek, evine gönderilmişti.


Merhum Fatime Nine, Doğanköy Beldesi’nde Hüseyin Çavuş’un Ahmet (Tutkun)’in kızı ve merhum (Temel Çavuş’un) Osman Sebetçi’nin eşi, bekçi Hayri ve Muzaffer Sebetçi'nin anneleridir.


102 yaşında hayata veda eden merhum Fatime Nine, yaylaları çok sevdiğinden "Çadırlı Nene" olarak anılıyordu. Merhume Fatime Nine, 8 çocuk annesiydi.

Merhume Fatime Nine'ye Allah'tan rahmet, geride kalan gözü yaşlı yakınlarına sabırlar dileriz.


HABER ve FOTOĞRAF: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder