16 Şubat 2011 Çarşamba

NİGAR ÜÇÜNCÜ, BUGÜN DUALARLA DEFNEDİLDİ


Nigar Üçüncü(88), bugün (16.02.2011 Çarşamba) yoğun kar altında dualarla toprağa verildi.



Akçaabat Doğanköy Beldesi halkından olup uzun zaman önce Trabzon Merkez Toklu Mahallesi Kur'an Kursu Mevkii'nde ikamet eden ve dün vefat eden merhum Kazım Üçüncü’nün (Kazım Çavuş) kardeşi, Merhum Osman Üçüncü’nün eşi ve Trabzon Sanayi ve Ticaret Müdürlüğünde çalışan Ali Üçüncü'nün annesi Nigar Üçüncü’nün(88) cenazesi; bugün (16.02.2011) öğle namazını müteakip Trabzon Nurdoğdu(Kur’an Kursu) Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra cenaze; Trabzon’dan Akçaabat Doğanköy Beldesine getirilerek, Trabzon’daki cenaze namazına katılamayanlar tarafından Halilulrahman Camii’nde kılınan 2. cenaze namazının ardından Aykut Beldesindeki Fermanlı Mezarlığında yoğun kar yağışı altında belde halkının da katılımı ile dualarla defnedildi.



Merhume, uzun süredir muzdarip olduğu şeker ve yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle yatalak durumda idi. Bundan 13 gün önce kaldırıldığı Fatih Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavi görmekte iken dün (15.02.2011 Salı Günü) Saat 12.15'de Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nde vefat etmişti.



Merhume Nigar Üçüncü(88); Sanayi ve Ticaret Müdürlüğünde çalışan Ali Üçüncü, Gölcük E.M. Lisesinde öğretmen Temel Üçüncü, KTÜ’de güvenlik görevlisi Salih Üçüncü, İlaç mümessili Şenol Üçüncü ve Hangar Ayakkabı Mağazası Müdürü Mustafa Üçüncü’nün annesidir.



Merhume Nigar ÜÇÜNCÜ Teyze'ye Allah'tan Rahmet, Eş, Dost, Akraba ve Yakınlarına Sabırlar Dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder