3 Şubat 2011 Perşembe

EYOF 2011 Koordinatörlüğü Temsilcileri Toplantısı

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) hazırlık çalışmaları kapsamında, il merkezi ile oyunların gerçekleştireceği ilçelerde faaliyet gösteren konaklama, yeme-içme tesisleri ve turizm ile doğrudan ilgili olan sektör çalışmalarına yönelik eğitimler verilmesi planlanmaktadır. Bu eğitimler suretiyle oyunlar süresince oluşacak turizm hareketliliğinde sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedeflenmektedir.


Söz konusu eğitim faaliyetlerinin içeriğinin belirlenmesi ve katılımcıların eğitim konusunda görüş ve önerilerinin alınabilmesi amacıyla Trabzon Valiliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü, Trabzon’daki kamu kurum/kuruluşları, yerel yönetimler, turizm sektörü, sivil toplum örgütleri ve EYOF 2011 Koordinatörlüğü temsilcilerinin katılımıyla 3 Şubat 2011 tarihinde bir ön hazırlık toplantısı yapılacaktır.


Trabzon Ticaret ve Sanayi odası toplantı salonunda saat 14.00’de yapılacak toplantıda, Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın Trabzon’a kalıcı bir değer bırakabilmesine hizmet edecek eğitim programlarının oluşturulması amaçlanmaktadır. (V. B. B-03.02.2011)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder