11 Şubat 2011 Cuma

ARSA OFİSİ GİBİ ÇALIŞTIK..!

 

Trabzon’un en hayatı yatırımlarına en hayati desteği İl Genel Meclisi verdi.



Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi Trabzon’un iş, sanat, kültür, eğitim, istihdam, spor, sağlık alanlarında yatırım alması için mülkiyetlerine ait bir çok arsa ve binayı devir suretiyle tahsis edip, Trabzon’un geleceğine yatırım yaptıklarını belirtti.



Trabzon il Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Genel Meclisi’nin Trabzon’un ihtiyaçlarını karşılayacak, yatırıma dönük istihdamı artıracak her türlü projesine en büyük desteği veren kurum olduğunu belirtti. Revi, meclisin sanat, kültür, eğitim, sağlık, spor ve turizm yatırımlarında özellikle yatırımcılara arsa tahsisi konusunda son derece cömert davrandığını belirterek; “Muhafazakar bir yapı ile elimizdeki taşınmazmallar bizde kalsın, Trabzon yatırım almasın, mantığında hiç olmadık” dedi.


Revi, gerek arsa ve bina tahsisleri ile Trabzon’un adeta arsa ofisi olduklarını da belirten Revi; “Bundan dolayı da Trabzon’a yaptıklarımız için gurur duyuyoruz” dedi.



TAŞIN ALTINDA ELİMİZ VAR


Revi, arsası kıt imkânları az olan Trabzon’a gelecek olan yatırımların önünün açılması için gerek atıl gerekse kullanımda olan bina ve arsalarını tahsise devam edeceklerini belirtti. Yıldızlı otel ihaleleri ile ortaya çıkardıkları arsalarına yenilerini de ilave edeceklerini belirten Revi; “Bu konuda taşın altına elimizi bütün meclis olarak sokuyoruz. Sokmaya da devam edeceğiz “ şeklinde konuştu.


KİMSEYE ÖN YARGILI DEĞİLİZ


Meclis Başkanı Haydar Revi, kamu çıkarlarını ve kurumun haklarını korumada yasa ve yönetmenlikler çerçevesinde hareket ettiklerini alınması gereken rizikoları da aldıklarını belirterek, özellikle eğitim ve adli tıp merkezine tahsis ettikleri arsaların bu anlamda Trabzon için hayati önem taşıdığını belirtti.

Revi, 2011 gençlik oyunları için 5 bin kişilik kapalı spor salonuna tahsis edilen arsanın ise Trabzon özelinde bir ilk olduğunu da vurguladı. Hiçbir kuruma, kişiye ön yargılı olmadıklarını ifade eden Revi, Otel arsası ihalesi ile ilgili olarak da kılı kırk yardıklarını belirtti.


İşte İl Genel Meclisi kararı ile Trabzonlunun hizmetine verilenler


-ADLİ TIP KURUMUNA ARSA
-HAYRİ GÜR KAPALI SPOR SALONU YAPIMINA ARSA
-MEMİŞAĞA KONAĞININ ÇAY KURA TAHSİSİ
-VALİ KONAĞININ SANAT EVİNE TAHSİSİ
-YEREL AFET MÜDAHALE VE LOJİSTİK MERKEZİ TAHSİSİ
-KIZILAY KAN MERKEZİ ARSA TAHSİSİ
- OTİSİTK ÇOCUKLAR MERKEZİ ARSA TAHSİSİ
-SÜLEYMAN HACIYAKUPOĞLU KONAĞI KAMULAŞTIRILMASI
-ALACAHAN’IN KAMULAŞTIRILMASI
-GAZETECİLERE HİZMET BİNASI TAHSİSİ
-SADRİ ŞENER İDARİ BİNASI TAHSİSİ
-OTEL ARSASI TAHSİSİ
-VAKIF ÜNİVERSİTESİNE BİNA TAHSİSİ


HABER- FOTO: Erdoğan TAFLAN – 11.02.2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder