9 Şubat 2011 Çarşamba

OSMANLI TÜRKÇESİ ve İNGİLİZCE KURSU AÇILIYOR


İLESAM ile MEB Ankara Çankaya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu İşbirliği ile ‘Tarihe Işık Tutmak’ için Osmanlı Türkçesi (OSMANLICA) ve ayrıca İngilizce Kursu; 19 Şubat 2011 Cumartesi günü başlıyor.






1986’da kurulan ve 25 yıldır kültür-sanat ve telif hakları alanında faaliyet gösteren, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla takdir toplayan İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği); Çankaya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu İşbirliği ile Osmanlı Türkçesi (OSMANLICA) ve İngilizce kursu açıyor.


Dersler; başvurular alındıktan sonra 19 Şubat 2011 Cumartesi günü başlayacak ve İLESAM’ın Kızılay’da bulunan Genel Merkez binasında verilecek. Kurs sonunda kursiyerlere sertifika takdim edilecek.


‘Osmanlı Türk-İslam Cihan Devleti’ Arşivlerinin en doğru ve en pratik şekilde insanlığın hizmetine sunulabilmesi ve Tarihe Işık Tutulabilmesi için çağımızda en çok ihtiyaç duyulan ve zaman ilerledikçe de ihtiyaç duyulacak olan OSMANLI TÜRKÇESİ (Osmanlıca) KURSU’na, meraklı herkesin hem manevi ve hem de maddi kazanç açısından katılması tavsiye edilmektedir.



Bir Japon, bir ABD’li veya başka ülkelerden bazı kişilerin özellikle Osmanlıca yazı dilini kolayca öğrendikleri dikkate alınınca, Osmanlıca’yı öğrenmek; her Türk vatandaşı için bir amaç olmalıdır.


BAŞVURULAR

9-17 Şubat arası

Dersler, alanında uzman öğretim üyeleri öncülüğünde yapılacak.


İngilizce

ve

Osmanlı Türkçesi Kursu

BİLGİ ALMAK İÇİN:

İLESAM
Adres: İzmir 1.Cad. No: 33/16 Aydın Apartmanı, Kat:4 Kızılay / ANKARA
Tel     : 0 312 419 49 38
E-Posta: ilesam@ilesam.org.tr


TRABZON HABER AJANSI - 09.01.2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder