27 Şubat 2011 Pazar

EĞİTİMCİ YAZAR DR. ENVER UZUN FARABİ’DE TEDAVİ GÖRÜYOR


Trabzonlu Eğitimci Yazar Dr. Enver Uzun(53), KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Kliğinde tedavi altına alındı.


Trabzon’un tanınmış yazarlarından Eğitimci Yazar Dr. Enver Uzun(53), sağ bacağındaki atar damarlarındaki kan dolaşım bozukluğu nedeniyle KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Kliğinde tedavi altına alındı.

KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Farabi Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Kliniği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fahri Özcan tarafından tedavi edilen ve kontrol altında tutulan Yazar Uzun’un yapılan tetkik sonuçları yarın belli olacağından hastalığın seyri de buna göre belli olacaktır.



Trabzon Haber Gazetesi Sahibi ve Yazar Nevzat Yılmaz ile birlikte ziyaret ettiğimiz Yazar Uzun’u hasta yatağında Rusça bir kitabı okurken bulduk. Hasta yatağında bile araştırma ve kitap okumaya devam etmesi bizleri duygulandırmıştır.



Moralinin hayli yerinde olduğunu gözlediğimiz Uzun’dan tüm dostlarına, Sitemiz aracılığıyla selam, sevgi ve selamları var. Uzun, herkesin zamanında, hiç aksatmadan sağlıklarına dikkat etmelerini tavsiye ederek, sağlığın kıymetini bilmelerini istemektedir.

Sevgili Eğitimci Yazar Dr. Enver Uzun’a bir an önce sağlığına kavuşması dileklerimizle Allah’tan sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyoruz.

TRABZON HABER AJANSI – 27.02.2011 Pazar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder