3 Şubat 2011 Perşembe

Bn. Kızılcık, Köyleri Ziyaret Ediyor


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, köyleri ziyaret ederek, rastgele çaldığı kapıdan içeri girip vatandaşlara misafir oluyor.



Önceki gün Maçka’nın Kızılcık ve Yemişli Köyleri’ne giden Bayan Kızılcık, vatandaşların kendilerine çok sıcak ilgi gösterdiğini belirterek, “Çat kapı yapıp içeri giriyoruz, sofrada oturup yemek yiyenle yemek yiyoruz, sobanın başında oturup sohbet ediyoruz. Onlar da biz de bu durumdan büyük mutluluk duyuyoruz. Zira bazı vatandaşlarımız bizi görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar” dedi.


Özellikle karın yağmasıyla Karadenizliler’in evlerine çekildiklerini belirten Bayan Kızılcık, “Herkesin evinde olduğu saatte ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu durum vatandaşlarımızın da hoşuna gidiyor. Biz de Trabzon halkıyla daha iç içe olma fırsatı buluyoruz” diye konuştu.



Yemişli Köyü’ndeki vatandaşlarla da sohbet eden Bayan Kızılcık’a büyük ilgi gösteren köylüler, kendilerine ilk kez böyle bir ziyaret yapıldığını ve bundan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. (V.B- 03.02.2011)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder