4 Şubat 2011 Cuma

BAŞKAN ÜMİT ÇEBİ, ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI


Kaza nedeniyle acı üstüne acı yaşayan ve çok üzgün olduğu gözlenen Başkan Ümit İsmail Çebi, hastanedeki odasında ziyaretçi akınına uğradı. Yurdun dört bir yanından Çebi’ye geçmiş olsun mesajları yağıyor.



Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilyalı Beldesi Kadıoğlu Petrol Tesisleri önünde seyir halinde iken meydana gelen trafik kazasında yaralanan Saadet Partisi Genel İstişare Kurulu (GİK) üyesi ve Araklı eski Belediye Başkanı Ümit İsmail Çebi’nin Trabzon Fatih Devlet Hastanesinde tedavisi sürüyor.



Sol ayağı bilekten kırılan Çebi’nin ayak bileği alçıya alındı. Ancak alınan bilgiye göre; önümüzdeki pazartesi günü ayak bileğindeki kırıklar nedeniyle ameliyata alınacak.


Başkan Ümit İsmail Çebi’ye akın akın ziyaretçi geliyor. Rahatsızlığına rağmen herkesle yakından ilgileniyor. Fazla beklemek şartıyla kendisi ile görüşmeye müsaade ediliyor.



Başkan Çebi, geçirdiği trafik kazasında babası Hayati Çebi olay yerinde hayatını kaybetmiş ve ağır yaralanan annesi Fatma Çebi ise KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Merhum Hayati Çebi dün Araklı’da kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verildi.


Allah kimseye böyle acı vermesin. Başkan Ümit Çebi’ye Allah’tan sabır ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


HABER-FOTOĞRAF: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder