5 Şubat 2011 Cumartesi

AHMET GÜNER’İN KIZI KÜBRA, OSMAN KILIÇ ile EVLENDİ


İller Bankası Bölge Müdür yardımcısı Harita Müh. Ahmet Güner’in kızı Kübra Güner, Osman Kılıç ile dünya evine girdi.



İller Bankasından emekli Şafak Güner ve İller Bankası Bölge Müdür yardımcısı Harita Müh. Ahmet Güner’in kızı Kübra Güner, Ayşe-Mehmet Yılmaz Kılıç oğlu Osman Kılıç; Trabzon Aksular Otel’de Saat 19.00’da kıyılan nikâh ve yapılan düğün ile dünya evine girdi.



Genç çiftin nikâh ve düğün törenlerine Akçaabat Ak Parti ilçe Başkanı Osman Çavuş, Trabzon HAS Parti Merkez İlçe Başkanı Sabahattin İmamoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Doç. Dr. İ. Murat Ar, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Osman Parlayan, İl Genel Meclisi üyesi Emin Zurnacı, İller Bankası Harita Şube Müdürü Osman Ocak, Doç. Dr. Mustafa Pehlivan, Dörtyol eski Belediye Başkanı Bahri Şahin, DSİ’den emekli Şube Müdürü Ali Batman, Trabzon Barosu Avukatlarından Av. Zeki Bezirganoğu, Av. Necati Özlü ve çok sayıda siyasetçi, bürokrat, eğitimci, İller Bankası personeli, bazı belediyelerin çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.



Ömür boyu birlikteliğe imza atan Kübra ile Osman’ın mutlulukları gözlerden kaçmadı. Ebeveynlerin de mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Ahmet Güner, bizzat misafirleri karşıladı ve tatlı diyaloglar oluştu.


Kübra ile Osman’a ömür boyu birlikteliğe imza atarak çıktıkları bu kutlu hayat yolunda kendilerine sonsuz saadetler diler, ebeveynleri kutlarız.

HABER: Muhammet YAVRUOĞLU - 05.02.2011 Ct.
FOTOĞRAFLAR: Mehmet BİRİNCİ

NİKAH ve DÜĞÜNDEN BAZI KARELER






















FOTO: MEHMET BİRİNCİ - 05.02.2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder