26 Şubat 2011 Cumartesi

“GENÇLER TEMİNATIMIZ”


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nin ev sahipliği yaptığı 1. Türkiye Gençlik Buluşması kapsamında Türkiye'nin 81 ilinden ve dünyadaki çeşitli ülkelerden Trabzon’a gelen gençlerle yemekte bir araya geldi.



Fevzi Hoca düzenlenen yemeğe Vali Kızılcık’ın yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ve program kapsamında Trabzon’a gelen 140 genç katıldı.



Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Vali Kızılcık,


Dünyanın dört bir köşesinde buraya gelen çok değerli gençler gelecek sizlerin elinde.

Dolayısıyla sizlerin birbirinizi sayıp sevmeniz ve birbirinizle iyi ilişki içerisinde olmanız huzurun ve barışın sağlanması adına son derece önemli.

Bu anlamda iki gündür Trabzon’umuzun tarihi ve doğal güzelliklerini görme ve birbirinizi daha iyi tanıma fırsatı buldunuz.

Bizim temel hedef olarak aldığımız daha yaşanılabilir bir dünyanın oluşmasına siz değerli gençler katkı sağlayacaksınız” şeklinde konuştu.



Yemeğe katılan gençler geldikleri bölgelerin kültürlerini içeren hediyeleri Vali Kızılcık’a verdi. Vali Kızılcık’ta gençlere Trabzon’un kültürünü yansıtan hediyeler verdi.



Vali Kızılcık daha sonra, farklı bölgelerden gelen gençlerle sohbet etti. Gençler Vali Kızılcık’a Trabzon’un doğal güzellikleri ve misafirperverliğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. (VB – 26.02.2011)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder