22 Şubat 2011 Salı

BUNALIMA GİRİNCE HAYATINA KIYDI!


Trabzon'da kuyumculuk yapan Abdulkadir Göksel, oğlunun 2009(Aralık) yılında Trabzon Yavuz Selim Bulvarı’ndaki kazada ölümüyle bunalıma girince bugün evinin banyosunda canına kıydı.


A.Kadir Göksel Trabzon Merkez Cumhuriyet Mahallesi Yazıcıoğlu Sokakta bulunan Göksel Apartmanındaki dairesinde kafasına tek el ateş ederek hayata veda etti.


Edinilen bilgiye göre, bugün saat 10.20 sıralarında Göksel Apartmanının en üst katındaki evinin banyosundaki duşakabinde kafasına bir el ateş eden Abdulkadir Göksel(61) isimli kişi hayatına kıydı. Trabzon F. Demeli Kuyumcular Çarşısında ve Kunduracılar Caddesinde sarraflık yapan Göksel’in maddi bir sıkıntısının olmadığı ancak Aralık 2009 yılında Trabzon Yavuz Selim Bulvarı’ndaki bir trafik kazasında oğlu Mustafa Fazıl Göksel(28)’i kaybetmişti. Bu nedenle zaman zaman bunalıma giren Göksel’in bu nedenle hayatına kıydığı ifade edilmektedir.


Trabzon’da sevilen bir iş adamı olan Abdülkadir Göksel’in intiharı kentte büyük şok etkisi yaptı. Göksel’in vefatı herkesi üzüntüye boğdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder