2 Şubat 2011 Çarşamba

NAZİME BAŞ(92); BUGÜN DUALARLA DEFNEDİLDİ

FOTO: Mehmet BİRİNCİ

30.01.2011 Pazar günü İstanbul’da Hakk’ın rahmetine kavuşan Nazime Baş bugün (01.02.2011 Salı Günü) Vakfıkebir Tarlacık Köyü Yukarı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra yoğun kar yağışı altında Tarlacık Köyü’nde dualarla toprağa verildi.



30.01.2011 tarihinde İstanbul’da Hakk’ın rahmetine kavuşan MEB’den emekli Muhasebeci Mehmet Birinci’nin kayınvalidesi, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi hemşirelerinden Zehra Birinci’nin annesi Nazime Baş(92); bugün (01.02.2011 Pazartesi Günü) Vakfıkebir Tarlacık Köyü Yukarı Cami’de öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra karlı bir havada dualarla toprağa verildi.



Cenaze törenine Akçaabat Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci,Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakcı, Doğanköy Belediyesi Meclis ve Encümen üyesi Azmi Birinci, Fırıncılar Derneği Başkanı Yahya Baş(Merhumenin damadı), Vakfıkebir İl Genel Meclisi üyesi Şenol Bahadır, DİB Trabzon Akçaabat Darıca Eğitim Merkez Müdürü Zeki Yavuzyılmaz, Doç. Dr. Mustafa Pehlivan, Trabzon Bahçecik Mahallesi Muhtarı Ali Bal, Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak ve kalabalık bir cemaat katıldı.


Merhume Nazime Baş’a Allah’tan rahmet ve sevenlerine sabırlar dileriz.



HABER-FOTOĞRAFLAR: Muhammet YAVRUOĞLU

CENAZEDEN FOTOĞRAFLAR



















FOTOĞRAFLAR: MUHAMMET YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder