20 Şubat 2011 Pazar

BAŞKENT ANKARA’DA TRABZON RÜZGÂRI…

 

Trabzonlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, beraberinde Ankara AKM'deki 'Her Yönüyle Trabzon' Etkinliklerine katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’i Trabzon Yaylaları’nı görmeye davet etti.



Ankara AKM'deki '5. Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri' bütün renkliliği ile devam ediyor. Trabzon’un kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra STK’ların da katıldığı organizasyon yarın sona erecek.





Dün de etkinliklerin ikinci gününde İl Özel İdaresi’nin standı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’un kırsal alan yatırımları konusunda etkinliğe katılanların bilgilendirilmesi açısından İl Özel İdare Standının amacına uygun bir işlevi yerine getirdiğini belirtti.



Dün ayrıca İl Özel İdaresi’nin Standını CHP’nin iki genel başkan yardımcısı Volkan Canalioğlu ile Gürsel Tekin de ziyaret etti. Ve kırsal alan yatırımları konusunda iki genel başkan yardımcısına istatistikî bilgileri içeren broşürler verildi.



ÖZAK; ÇİÇEK’İ DAVET ETTİ

Devlet Bakanı Faruk Özak da Trabzon İl Özel İdaresi’nin standına kabineden meslektaşı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile birlikte geldi.

Bakan Özak; Trabzon’un özellikle yayla yollarının da asfaltlandığını stanttaki fotoğraflardan göstererek; “Önce sahil yolunda konforlu ulaşımı sağladık. Şimdi de yaylalara…” diyerek, Çiçek’i Trabzon’un yaylalarına davet etti.

HABER-FOTO: Erdoğan TAFLAN - 20.02.2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder