23 Şubat 2011 Çarşamba

KUYUMCU ABDÜLKADİR GÖKSEL GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ


Oğlu Mustafa Fazıl Göksel(28)’i 2009(Aralık) yılında Trabzon Yavuz Selim Bulvarı’ndaki trafik kazasında ölümüne çok üzülmesi üzerine bunalıma girince dün hayatına kıyan Kuyumcu Abdülkadir Göksel, bugün ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedildi.



Oğlu Mustafa Fazıl Göksel(28)’i 2009(Aralık) yılında Trabzon Yavuz Selim Bulvarı’ndaki kazada ölümüyle bunalıma girince dün Trabzon Merkez Cumhuriyet Mahallesi Yazıcıoğlu Sokakta bulunan Göksel Apartmanındaki dairesinde saat 10.20 sıralarında hayatına kıyan Kuyumcu Abdülkadir Göksel, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camiinde kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedildi.




Abdülkadir Göksel’in cenazesi bugün (23.02.2011 Çarşamba) saat 14.00 civarında cenaze aracıyla Trabzon Merkez İskenderpaşa Camii avlusundaki musalla taşına konuldu. Geriye kalan iki oğlu ve aile yakınları taziyeleri kabul etti. Göksel’in cenaze namazı ikindi namazını müteakip cami avlusunda toplanan büyük bir kalabalığın katılımı ile kılındı.

Yapılan duanın ardından cenaze defnedilmek üzere cenaze aracıyla aile mezarlığına götürülerek okunan Kur’an ve yapılan duanın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.



Dostlarının ifadesine göre; Trabzon Ferit Demeli Kuyumcular Çarşısında ve Kunduracılar Caddesinde sarraflık yapan Göksel’in maddi bir sıkıntısını yoktu. Ancak büyük oğlu Mustafa Fazıl Göksel(28)’in Aralık 2009 yılında Trabzon Yavuz Selim Bulvarı’ndaki bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle zaman zaman bunalıma girdiği ve bu nedenle hayatına kıydığı ifade edilmektedir.



Trabzon’da sevilen bir iş adamı olan Abdülkadir Göksel’in intiharı kentte büyük şok etkisi yaptı. Göksel’in vefatı herkesi üzüntüye boğdu.

TRABZON HABER AJANSI – 23.02.2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder